5 bedste Teknologiske Julegaver

Julen er en tid, hvor vi får mulighed for at vise vores kære, hvor meget vi holder af dem. Og hvis du leder efter en innovativ gave i år, er der masser af muligheder, som vil gøre din familie og dine venner glade.
sar og søn med en macbook

Dit køb afhænger af dit budget

…og din smag, men i mange tilfælde kan du finde en gave, som alle vil elske. De bedste teknologiske julegaver er nogle af de mest populære gaver i år, da de er hurtige at få tingene op på internettet og kan bruges af alle.

  1. Meget Billig – Amazon Echo Dot 3
  2. Billig – FitBit Inspire 3 Smartwatch
  3. Medium Pris – Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition 32GB
  4. Dyr – Lenovo Yoga Slim 7
  5. Meget Dyr – iPhone 14 Pro Max

Amazon Echo Dot 3

Amazon Echo Dot fås nu i et design med stof og med forbedret højttalerydelse, der giver en fyldigere lyd af højere kvalitet. Desuden, du kan lytte til sange fra Apple Music, Spotify og andre kilder. Du kan også lytte til lydbøger fra Audible. Bed Alexa om at afspille musik, besvare spørgsmål, læse nyheder og meget mere. Nyd en bedre og fyldigere lyd: Par flere Amazon Echo Dot-højttalere for at få mere fyldig stereolyd. Fyld dit hjem med musik fra kompatible Echo-enheder i forskellige rum i dit hus.

Amazon Echo Dot 3

FitBit Inspire 3 Smartwatch

Du kan bruge Fitbit Inspire 3 til at gøre de ting, du nyder og har det godt med, hvilket vil hjælpe dig med at holde dig på forkant med stressniveauet, fitnessrutiner og søvnvaner. Og det bedste af det hele er, at du kan gøre det hvor som helst. Log vigtige sundhedsstatistikker, herunder hudtemperatur og iltniveau i blodet, og del dine daglige værdier med venner for at vise, hvor godt du håndterer stress.

FitBit Inspire 3 Smartwatch

Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition 32GB

Den helt nye Kindle Paperwhite fås i to versioner: standardmodellen med 16 GB lagerplads og ingen udvidelig hukommelse, og en ny Signature Edition med 32 GB lagerplads – dobbelt så meget plads til bøger. Den har også et justerbart frontlys, så den passer til dine læseforhold på alle tidspunkter af dagen.

Og mere tid til at læse: En enkelt opladning via USB-C eller en kompatibel trådløs Qi-lader (sælges separat) holder nu i op til 10 uger – op fra 7,5 uger med tidligere generationer.

Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition 32GB

Lenovo Yoga Slim 7

Eksperter kalder det “en grund til ikke at købe Macbook Air”.

Yoga Slim 7 (14″) kombinerer et slankt design med utrolig energieffektivitet for at følge med din moderne livsstil. Denne slanke clamshell fås i enten skifergrå eller attraktiv orkidé og giver dig strøm, uanset hvor du går, samtidig med at du holder stilen. Hurtigere app-åbninger, hurtigere indlæsningstider og jævnere ydeevne – Yoga Slim giver dig mere kraft til at gøre det, der betyder mest: at have det sjovt!

Læs mere om Lenovo Yoga Slim 7 her

Lenovo Yoga Slim 7

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max leveres med Dynamic Island, en helt ny måde at interagere med din enhed på. I stedet for det hak i toppen, der er blevet allestedsnærværende i moderne smartphone-design, har Apple erstattet det med et nyt design – og beviser endnu en gang, at deres innovation er uovertruffen af alle andre virksomheder.

iphone 14