Firi – Nordens største kryptobørs, nu i Danmark

Det er svært at købe krypto som dansker. Firis mål er at skabe en sikker og brugervenlig kryptovalutabørs. Nu er den tilgængelig i Danmark.
firi appen

Firi er en nordisk kryptovalutabørs, hvor du kan handle digitale aktiver, som f.eks:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Solana
  • Cardano

Firi er nyttigt for både begyndere og erfarne cryptocurrency-handlere. Appen forenkler processen med at købe, sælge og handle kryptovalutaer ved at give dig mulighed for at gøre det hele på ét sted. Den har også en indbygget pung, der lader dig opbevare dine penge sikkert, indtil de er nødvendige igen.

Historien om firi

Firi blev grundlagt i 2017 af Thuc Tuan Hoang og Øyvind Kvanes, som oplevede et behov for en lokal kryptovalutabørs. Snart samlede de et imponerende team af andre talentfulde personer. 

Gruppen arbejdede på projektet på fuld tid i de første tre år og var i stand til at udvikle det til en stor tjeneste til handel med kryptovalutaer, der dækker Skandinavien.

Firi bruges af over 130.000 nordmænd

Du kan bruge Firi ved at tilmelde dig med dit MitID på en computer eller downloade appen fra Google Play eller Apples App Store.

Når du er logget ind, kan du vælge at købe eller sælge kryptovalutaer. Du kan også overføre penge mellem din Firi-konto og andre tegnebøger.

Firi tilbyder også den ekstra bonus at invitere venner til appen, hvor du kan tjene 100 kr. værdi af Bitcoin for hver person, der deltager via din invitationskode.

Hvordan man køber krypto i appen

  1. Log ind på appen.
  2. Klik på “Handle”.
  3. Klik “Køb krypto”.
  4. Vælg Valuta.
  5. Betal med f. eks. Apple Pay. 
firi appen på iphone