white and red fireworks display during night time

Familien vil rejse med fly

Der er ikke andet at gøre. Familien har lavet et veto. Din gode idé om en rejse med tog og bus blev absolut stemt ned. Nej. Familien vil rejse med fly. Og eventuelt bus, hvis logiet ligger langt fra lufthavnen. Så idéen med at tage til Hamborg og så begynde at udforske den nordlige del af Tyskland blev blankt afvist. Af alle. På nær dig, selvfølgelig.

Log ind på rejsepriser.dk

Så, nu sidder du foran skærmen og ser på forskellige rejser hos Rejsepriser.dk til eksotiske destinationer ude i verden. Du ved godt, at familiens præference er strandferierne. Dem er der virkeligt også mange af. Du strejfede lige forbi et site, som har specialiseret sig i afbudsrejser. Derinde kunne du kun se strandferier. Ikke så meget som en mark eller et lille bjerg. Kun skønne strande. Nogle af afbudsrejserne førte til Vietnam.

Andre til de smukke sandstrande ved de litauiske og lettiske kyster. Du fniser lidt ved tanken om at booke en afbudsrejse til Estoniens badeland ved det baltiske hav. Det er nok ikke, hvad familien forventer. Men det kunne være meget spændende. Beskrivelsen fortæller, at logiet er et gammelt hotelbyggeri – fra dengang sejlsportskonkurrencerne ved OL i Moskva blev afholdt der. Det kunne da være megaspændende at opleve det. Se, om de måske har fået opgraderet de miserable forhold, som sportssejlerne levede under dengang. Du slår tanken fra dig. Ved godt, at familien vil nedlægge veto igen.

Måske bare købe flybilletter?

Du begynder derfor at kigge efter billige flybilletter generelt. Sådan ned til syden, solen og den sikre sommer. Naturligvis finder du adskillige afbudsrejser, der fører jer til Spanien, Egypten eller endda Tyrkiet. Du har aldrig været i Tyrkiet. Hvordan mon det er? Billederne, som de forskellige sites for logierne, du ser på, er meget smukke: Der er sol. Der er grønt. Der er særprægede landskaber. Der er billeder af smukke piger og flotte mænd, som bader i turkisblåt vand.

Du skal have flere informationer om Tyrkiet. Og rejserne dertil. Du søger efter rejser til Tyrkiet og inden du har talt til tre, så har du så mange tilbud på rejser dertil. Det er helt vanvittigt. Ok, måske ikke. Det er jo et stort land. Med en lang kystlinje. Du kan se, at de fleste tyrkiske rejsedestinationer ligger ud til Ægæerhavet eller lige på den sydlige del af det vestligste Tyrkiet. Det gør dig tryg. Du har ikke lyst til at skulle helt til Anatolien og ned imod kysten imod Syrien. Der er jo uro. Men sådan i den vestlige del, det kan da godt lade sig gøre.

Charterrejser?

Du finder charterrejser, der fører jer til Tyrkiet. De fleste bureauer garanterer for, at der ikke er fare for krigshandlinger i disse områder. Du kan da også se, at der er fotografier af glade turister, som har udtalt sig om deres ophold sidste sommer. Du overvejer. Skal du vove endnu et veto, inden du giver opgaven videre til din hustru? Ja, det skal du. Bliver det endnu et veto fra familien, så må din hustru finde ud af, hvor jeres næste sommerferie skal gå til.

Scroll to Top